За традициите и комсомолците

Няколко пъти тънкообидни патриоти със здрав български корен докладваха този Facebook пост и той бе изтрит. Аз все пак не мога да оставя някакви комсомолци и отрядни ръководителки да определят какво може и не може да говоря, така че го пускам да живее под друга форма, в моя си личен блог. А на комсомолските доносници и на болните патриоти нямам какво друго да кажа, освен да се хвърлят по един категоричен начин в първото ледено езеро, което видят – това ще е от полза за цяла България!Приятели, имам проблем.

Като чуя въпроса “КАКВО ПРОТИВ ТРАДИЦИИТЕ ИМАТЕ, ГОСПОЖО???”, зададен след коментара ми за абсурдността на това да обуеш малки момченца в миниатюрни потури и калпаци, и да ги накиснеш зорлем в басейн на детска градина, да им забучиш кръст в ръка и да ги караш да тропат хоро, докато на плочките отвън, стъпили върху тъкАна черга, госпожите, друг неидентифициран персонал и един брой поп, ръкоплещят възторжено на така мило пресъздадената ДРЕВНА 30-ГОДИШНА ТРАДИЦИЯ МЪЖЕ ДА ВЛИЗАТ ПИЯНИ В ЛЕДЕНИ ВОДИ И ДА СИ ПЛАКНАТ ТАШАЦИТЕ ЗА ЗДРАВЕ И БЕРЕКЕТ, и ми идва да навържа всичките си шестотин двайсет и осем шала, събирани с много труд и мъка в последните шест години години, и да ида на Аспаруховия мост, и да се самоизтричам над танкерите и медузите, докато слънцето бавно залязва над Галата.

ОмръзнА ми от традиции, от хорА по магистрали и градинки, от черги, от пуцане, от образа на Левски върху прасци, от мантрата за християнското семейство, от ЛОКО СОФИЯ, изписано в небето от коприна, от руйно вино, от овчи калпаци, от овчи мозъци, от друсане на задници, от тропанки, от ръченици пред Народния театър, от смрад на пържена цаца пред същия тоя ни театър, от богобоязливост, от простотия, алкохолизъм, дебилизъм и параноя от нападение от други раси, полове и биологични видове.

АМАН!

Никой няма да ни ги вземе тия традиции, никой не е умрел за едната ни шевица, за едничката ни сланина, за едното ни Дунавско. НИКОЙ.

Кълна ви се, гаранция, никой няма да ни ги открадне, а също и мерудията никой няма да ни я открадне, пълнените чушки и те ще пребъдат, и мъжествеността ни ще си остане най-голема в световен, пък и в междугалактически план, и женствеността ще я опазим с пушка, и любовта ще остане с нас, и памучните гащи няма да ни вземат, и никой няма да ни претопи, и няма да мине вражески самолет и да ни напръска с педерастлък, въшки и сополи. СПОКОЙНО. Моля ви. Нека се успокоим, още успокоЙм (особено комсомолците, които докладват).

Всичко ще е наред.
Коментари

коментари

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *